LIVE

Kennis houden we niet exclusief voor onszelf. Die delen we graag met anderen. Zo verleende The Devil Himself door de jaren heen redactionele hand- en spandiensten voor omroepen als Veronica, KRO, AVRO, BNN, NOS en zelfs de EO! En we verzorgden jarenlang de website en de programmaboekjes voor De vrienden van Amstel LIVE!

 

Ook voor het geven van (gast-)colleges op conservatoria, de Fontys Hogeschool voor Journalistiek, de Academy For Creative Industries, het Rock City Institute en de Metal Factory draaien we de hand niet om. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, luidt het gezegde. En The Devil Himself heeft de eeuwige jeugd.

 

POPJOURNALIST AAN HUIS?

In de afgelopen decennia interviewden we een kleine duizend (aankomende) pop- en rocksterren. Metallica, Guns N’ Roses, Van Halen, U2, Phil Collins, Rammstein, AC/DC, Status Quo, ZZ Top, Simple Minds, Robbie Williams, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, you name ‘em. Dat leverde niet alleen leuke artikelen op, maar ook tientallen anekdotes. Die willen we graag met anderen delen. Haal daarom eens een popjournalist in huis. Op een gezellig borrelavondje, of je verjaardagsfeestje. Het levert in elk geval wat andere verhalen op dan dat eeuwige geroddel over je collega’s… Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Pin It on Pinterest

Share This