The Devil Himself houdt zich bezig met het maken en promoten van popmuziek, in de breedste zin van het woord. Zoals de naam al aangeeft, ligt de nadruk daarbij doorgaans op stevige rock. Onder de vlag van The Devil Himself verscheen De Hard Rock & Heavy Metal Encyclopedie, die niet alleen drie Nederlandse, maar ook Engelse, Duitse, Italiaanse en zelfs Griekse edities kende.
 
 
The Devil Himself maakte diverse schoolagenda’s en produceerde bovendien de cd Powder To The People, waarop Nederlands enige echte glitterrockformatie The Block Busters een eerbetoon bracht aan de jaren 70. De band kreeg daarop bijstand van vrijwel alle bekende Nederlandse hardrockvocalisten en -gitaristen (van bands als Vandenberg, Vengeance, Helloïse, Sleeze Beez, Bodine, Ayreon, Jewel, Valentine en Zinatra). Het album bevat zelfs een unieke gitaarsolo van de man die de glitterrock eigenhandig in Nederland introduceerde, niemand minder dan Mr. Top Pop Ad Visser!
 
 
Ook voor een boek over André Hazes deinsden we niet terug. Bijna drie jaar lang trokken we met Hazes’ voormalige personal manager, bodyguard en chauffeur Jos van Zoelen door Nederland, om via meer dan zestig interviews en 352 pagina’s alle facetten van Nederlands grootste volkszanger aan de oppervlakte te brengen. Met seks, veel seks zelfs, drugs en een heleboel rock & roll! Het in 2014 samen met uitgeverij Centertainment gepubliceerde André Hazes & Ik werd een onverbiddelijke bestseller en is inmiddels aan zijn derde druk toe.

Pin It on Pinterest

Share This